CASA

cum să menții baia ordonată

In ziua de azi, majoritatea oamenilor au cel putin o baie în casa lor. Aceasta incapere mică poate sa devină foarte ușor una dintre cele mai aglomerate locuri din casă. Nu numai că este un spațiu relativ mic (în majoritatea cazurilor, oricum), ci combinația de rufe murdare, sticle de șampon, prosoape umede și faptul că băile se folosesc în fiecare zi, pot transforma spațiul intr-unul destul de neplăcut imediat dacă nu sunteți atent.

Nu putem să vă dăm sfaturi despre cum să vă păstrați în permanență o baie perfectă. E clar ca un spatiu mai mare (real sau dand impresia), poate face cu ușurință lucrurile mult mai ușoare.

1. Spatii de depozitare închise.

O depozitarea corectă a lucrurilor vă va ajuta sa păstrati baia curată si ordonata mai mult timp. În timp ce spațiul de depozitare deschis este excelent dacă aveți obiecte frumoase de decor, nu este cazul baii de cele mai multe ori. Nici sticlele de șampon, nici pasta de dinți nu sunt cele mai deosebite decoratiuni pe care sa le afisati. Dacă puteți ascunde toate aceste lucruri într-un dulap simplu, baia va arăta deja mult mai bine.

2. Lumina buna si ventilatie corespunzatoare

Băile întunecate tind să pară mai mici si mai aglomerate decât cele bine luminate. Iar dacă nu exista o ventilare bună, se va ajunge la mucegai mai devreme sau mai tarziu. Dacă aveți cel puțin o fereastră care se poate deschide, fie ea cat de mica, e ideal. Dacă nu există fereastră, este mai bine să evitați culorile închise și să amplificați lumina pe care o aveți alegând o schemă de culoare albă sau neutră și instalând o iluminare adecvată. Pentru ventilație, luați în considerare instalarea unui ventilator pentru a evita deteriorarea din cauza umezealii.

3. Alegerea corprosoapelor.

Prosoapele pot face o baie sa arate foarte bine, sau foarte rau. Asigurați-vă că aveți prosoape care se potrivesc cromatic si stilistic cu restul baii . De asemenea, nu doriți să aveți prea multe atarnate prin baie (două sau trei sunt suficiente). Cu siguranță doriți să aveți si un loc special pentru agațat, preferabil nu atarnate peste cadă sau duș.

4. Locul hainelor murdare.

Nimic nu aglomerează o baie mai mult decât hainele murdare aruncate peste tot prin baie. Așadar, găsirea unui loc pentru rufele murdare este cu siguranță ceva ce nu poate fi neglijat. Un coș de rufe sau chiar o pungă este, de obicei, cel mai bun mod de a le ascunde.

5. Păstrați decorul simplu

Mai puțin cateodata este mai mult – mai ales într-o baie. Păstrați decorul cât mai simplu posibil, adăugând câteva piese care se încadrează în ansamblu, care sunt funcționale și nu ocupă prea mult spațiu.

| INSPIRATIE |

sheerluxe

sheerluxe

houseofturquoise

instagram

nordicspacedesign

notey

instagram

canny

buzzfeed

thedesignerchaser

theinteriordecor

sheerluxe

architonic

themerrythought

Articole pe aceeași temă

0 Ganduri

Raspunde