ESENTIALE FAMILIE

mulțumim

Lumea noastră glorifică oamenii perfecți. Ne uitam la ei cu admirație și îi lăudăm pe aceia care au realizat lucruri mărețe. Îi ridicăm la rang de modele pe cei care excelează în sport, scriu cărți de succes, sunt buni comunicatori, pe cântăreți, pe actori, pe cei care se descurcă excelent în politică sau în afaceri.

Nu vrem să le diminuăm reușitele, deoarece avem foarte multe de învățat de la ei. Dar să fim serioși: viața, în marea ei majoritate, nu este perfectă. Viața poate fi dezordonată și plină de greutăți. Și nu toată lumea apucă să trăiască în lumina reflectoarelor, precum oamenii frumoși, celebri și împliniți. Cele mai multe persoane se luptă în fiecare zi cu situații anevoioase.

Uneori, încercările prin care trecem ni le-am creat singuri. Alteori, ele sunt rezultatul unor greșeli făcute de cei din jurul nostru. Nu e nicio îndoială că suntem înconjurați de oameni care se confruntă cu situații nedrepte, din toate punctele de vedere, provocate de alte persoane.

Iar acești oameni care luptă și încearcă să iasă la lumină merită tot respectul și laudele noastre. Cu toate acestea, ei sunt atât de des trecuți cu vederea, ignorați, ba chiar ironizați. Societatea nu acceptă micile succese.

Așa că permiteți-ne ca astăzi, într-un mod modest, să le recunoaștem meritele acelora care muncesc din greu pentru a-și schimba contextul dificil într-unul mai bun.

Această postare este dedicată celor care:

Își cresc copiii fără ajutorul unui partener responsabil

Se străduiesc să își depășească condiția, să iasă din sărăcie

Au mai multe joburi ca să le asigure copiilor un trai decent

Încearcă să își schimbe obiceiurile nesănătoase, care le-au condus viața pentru prea mult timp

Se chinuie să se elibereze de anumite adicții

Au fost tratați incorect la muncă și lucrează din greu să o ia de la capăt

Se luptă cu boli necruțătoare

Îi îngrijesc pe cei dragi care se apropie de sfârșit

Au fost puși la pământ de viață și încearcă să se ridice

Vă vedem și vă aplaudăm.

Și vă mulțumim. Vă mulțumim că ne inspirați. Vă mulțumim că munciți din greu să vă faceți o viață mai bună; nu doar pentru voi, ci și pentru cei apropiați vouă. Avem nevoie de mai mulți oameni ca voi în lume.

Articole pe aceeași temă

0 Ganduri

Raspunde