blog

colaborari

scrieti

contact

INCEPUT

Suntem mereu cu gândul la mamele noastre, care cu mintea deschisă, au ȋnvăţat să folosească internetul. A trecut atât de mult timp de când nu au mai fost liniştite sau cu adevărat fericite, ȋncât au uitat cum se face. Între timp …

Soţii noştri au rămas prinşi în tot felul de gadgeturi şi cabluri.

Copiii noştri au nevoie de noi şi de momente de plictiseală mai mult că oricând.

Surorile şi fraţii noştri cred că lucrurile materiale îi definesc.

Iar prietenele şi soţiile noastre nu se pot opri din cumpăratul obsesiv-compulsiv a tot ce este fashion şi în trend sezonul acesta.

Dacă sunteţi în căutare de inspiraţie pentru a va simplifică atât viaţă voastră cât şi a celor din jur, pentru a o infuză cu mai multă pace şi dragoste, bine aţi venit acasă! Simplu8 este un spaţiu virtual minimalist, un colţ al internetului unde veţi găsi idei, provocări, sfaturi şi “reţete” simple pentru a va linişti serile, familiile, minţile.

A trăi cu mai puţin creează ȋn timp mai mult spaţiu pentru a descoperi ceea ce contează cu adevărat în viaţă. Prin reorganizarea lucrurilor şi mutarea atenţiei asupra celor esenţiale se poate crea o viaţă cu mai puţine datorii (materiale, morale), o sănătate mai bună prin mai puţin stres, mai mult spaţiu (fizic) umplut (dar nu plin) cu lucruri de calitate.

Pe scurt, mai multă bucurie cu mai puţine obligaţii.

Dacă va simţiţi copleşiţi şi neinspiraţi, ştim cum este. Cu toţii am trăit asta. Muncim prea tare, cheltuim prea mult şi dormim prea puţin. Ne petrecem o mare parte din vieţile noastre de adulţi fiind obosiţi, stresaţi sau chiar bolnavi. Credem că merităm mai mult de atât. Merităm să fim cu toţii cu adevarat fericiţi.

Acest site a fost creat într-o zi călduroasă de toamnă pentru a împărtăşi poveşti şi sfaturi cu ajutorul cărora puteţi să descoperiţi bucuria de a trăi cu mai puţin. Indiferent de profesiile, pasiunile şi aspiraţiile voastre, sperăm că această călătorie pe care o începeţi în lumea simplităţii să fie incredibil de liniştitoare.

Simplu înseamnă să fii tu însuţi. Alocaţi-ţi spaţiul, timpul şi dragostea necesare că să îţi aminteşti cine eşti!

SIMPLU8