SCRIETI

Pentru noi. Pentru voi.

Daca apreciati comunitatea creata pe Simplu8, daca vreti să vă împărtășiți gândurile sau povestile de viata, și doriti sa contribuiti cu articole la site-ul nostru, va rugam sa ne trimiteti un email cu detalii la contact@simplu8.ro . Dacă doriți să trimiteți un articol care este deja publicat pe site-ul vostru, trimiteti doar adresa URL a articolului.

Procesul nostru este selectiv și toate articolele sunt supuse editării. Titlurile pot fi modificate, conținutul poate fi editat pentru stil sau substanță, pot fi adăugate link-uri pentru context, iar imaginile vor fi adăugate de echipa Simplu8.

Următoarele recomandări vă pot crește șansele ca articolul vostru să fie acceptat pentru publicare pe pagina nostră:

Articolele prezentate pentru examinare trebuie să vorbeasca despre minimalism și simplitate intr-un fel sau altul, și să se încadreze într-una dintre cele 6 categorii – ESENTIALE / FAMILIE / MASA / CASA / VAZUT / CITIT

Ne-ar plăcea să ne ajutați să aprofundăm ideea ca putem trai vieți simple si ca putem fi fericiti in acelasi timp. Nu ezitați să treceți dincolo de ideea de minimalism, si sa descrieti imaginea propriei voastre vieți. Impartasiti ceea ce ati învățat sau ati trait pentru a avea o viata mai buna si mai simpla.

Care a fost lupța? Ce ati învins? Ce tensiuni ati încercat să rezolvati? Cum s-a desfasurat calatoria? Cum v-ati luat propria viață inapoi in maini?

Ne plac articolele care includ povesti personale, puse intr-un format de listă de idei sau acțiuni pe care cititorii noștri le pot urma. De exemplu “5 lucruri pe care le-am învățat în călătoria mea …” sau “5 pași pentru a trăi o viață mai simplă …”

Articolele trimise ar trebui să fie între 800-1000 de cuvinte, dar pot fi si mai lungi.

Nu plătim pentru aceste articole, însă le vom promova pe conturile noastre de socializare iar autorii vor fi mentionati in categoria de XYZ.

Dacă articolul este ales să fie publicat, vă vom contacta în 48 de ore.

Multumim anticipat pentru interest!

SIMPLU8